Wie zijn wij?
Peau sur peau werd in 2003 opgericht door twee jeugdvrienden met een passie voor 'interieur'. Wij willen de familie-interieurtraditie op eigen houtje verder uitdiepen en ons toeleggen op de betere particuliere interieurbeurzen in Vlaanderen, Wallonië en een deel van Nederland. 

Waarom beurzen?

De meubelwereld in België wordt reeds generaties lang beheerst en gedomineerd door enkele machtige families. Daarom kiezen wij er bewust voor om met Peau sur peau de potentiële klant kleinschaliger en vooral 'anders' te benaderen. Beurzen zorgen voor een directer contact met de klant. Daardoor kunnen wij op korte tijd veel mensen persoonlijk benaderen. Het geeft ons de kans om de klant die net 'dat tikkeltje meer' verlangt, rechtstreeks te motiveren met onze persoonlijke touch en stijl.

Steeds meer mensen proberen hun eigen persoonlijkheid en gevoelens uit te drukken door deze te vertalen naar hun eigen biotoop. Bezoekers van beurzen zijn meestal 'meerwaardezoekers'. Zij kijken uit naar iets bijzonders, iets dat ze meestal moeilijk kunnen vinden bij de grote algemene interieurcentra, waar dikwijls nog weinig 'metier' wordt meegegeven.

Onze uitdaging: een totaalpakket aanbieden én de lat hoger leggen dan de gemiddelde interieurzaak. Met onze vaste afspraakplaats op een 14-tal verschillende beurslocaties, telkens op het zelfde moment in het jaar, zorgen wij voor voldoende mogelijkheden en willen wij tevens vertrouwen bieden aan de klant.

Waarom Peau Sur Peau?

Peau Sur Peau heeft een aantal vaste Italiaanse en Duitse partners die al generaties lang bekend staan voor hun hoogwaardige producten.

Onze vele onderhandelingen, atelier- en fabriekbezoeken hebben ervoor gezorgd dat ook zij het 'serieux' van  Peau Sur Peau hebben ingezien. Zij zorgen er mede voor dat Peau sur peau steeds kan uitpakken met de nieuwste producten. Producten 'met exclusiviteit' en dus niet op elke hoek van de straat te vinden.

Peau Sur Peau pakt elk seizoen uit met nieuwigheden die datzelfde jaar werden voorgesteld op de alom bekende Meubelbeurs in Milaan (Salone del Mobile – Milano).

De regelmatige bezoeken aan alle ateliers en de leerlooierijen waarmee we samenwerken sterken onze overtuiging dat we u niet alleen het juiste design kunnen aanbieden, maar ook dat we de duurzaamheid van al onze luxe-producten in alle rust kunnen waarborgen (zie ook: 'werkbezoeken' en 'omnium ledercontract').

Als zaakvoerders zijn we altijd zelf op onze beursstand aanwezig. Daarbij laten we ons bijstaan door consulenten met een jarenlange ervaring in de branche. Zij werden door ons streng geselecteerd.
Peau sur Peau vindt het belangrijk dat de klant een vast aanspreekpunt heeft, ook na zijn aankoop.