Interieur/kleuradvies
Voor grote(re) projecten werken wij bij voorkeur samen met enkele interieurachitecten en decoratiezaken:
- Birgitte Cools (gekend van verschillende tv-programma's): www.archibir.be
 
- Total concepts (winnaar van vele architectuurprijzen. Jong en veelbelovende binnenhuisarchitect met een veelbelovende toekomst): www.arjaandefeyter.be
- Marcelodecor (meer dan 50 jaar een begrip voor alle interieurwerken: www.marcelodecor.be

Interieur-ontwerp
Een huis is een belangrijke basis voor het dagelijkse leven. Of we nu een druk gezin hebben of samen full-time werken, we komen graag thuis. Helaas voelt niet ieder huis meteen aan als een goedzittende, mooie lederen jas. Toch is dat vaak wel te realiseren. Met het juiste kleur- en materiaalgebruik en wat kleine aanpassingen ziet u al een verbluffend resultaat.

Voor kasten en tafels op maat, lichtstudie,� kunt u een beroep doen op de kennis en ervaring van binnenhuisarchitect Birgitte Cools.

De juiste kleur
Het kiezen en vinden van de juiste kleuren voor de woonkamer van jouw huis is één van de leukste maar tevens ook één van de moeilijkste aspecten van interieurinrichting. De gekozen kleuren moeten immers passen bij de rest van je interieur (de gordijnen, het tapijt, het meubilair, ...). Kleuren hebben niet alleen een onmiskenbare invloed op uw interieur, maar ook op de menselijke geest. Precies omdat zo'n kleurkeuze zeer bepalend is voor uw interieur, komt onze decoratrice of decorateur graag bij u langs indien u dat wenst. U kunt kosteloos gebruik maken van deze extra service indien dit bij de aankoop overeengekomen werd. U zult er nog lange tijd plezier aan beleven en er met genoegen aan terugdenken.

GROEN
Heeft u behoefte aan evenwicht? Groen zorgt voor rust en harmonie in uw huis. Hout, sisal en riet laten zich prima combineren met groen.
ZWART
Zwart is tijdloos, straalt luxe uit en is eindeloos te combineren. In combinatie met andere intense, gedempte kleuren zorgt ervoor dat u een ruimte creëert waarin het fijn is om weg te kruipen.
PAARS
Donkerpaars in combinatie met een heldere, warme kleur geeft een prikkelend contrast van warme en koele kleuren. In tegenstelling tot donkerpaars straalt lavendelpaars warmte uit.
ROOD
Een echte blikvanger. Warm en zeer bepalend voor de uitstraling van uw interieur. Rood is vrolijk, liefdevol en extravert. Gebruik rood in combinatie met wit en enkele andere primaire kleuren voor een verrassend effect.